Hulp nodig bij het aanvragen van een  ZZP indicatie?

Het aanvragen van een ZZP indicatie’s is vaak complex en tijdrovend.

Wij staan 24/7 klaar om zorgorganisaties te ondersteunen bij het verkrijgen van de juiste zorgindicatie’s. Snel, efficiënt en deskundig. Handig toch?

  • Altijd een regionale wijkverpleegkundige beschikbaar
  • Geen wachttijden en 24/7 bereikbaar
  • Efficiëntie staat voorop; wij leveren deskundig én snel

 

Wij helpen zorgorganiaties bij het aanvragen van ZZP indicaties voor cliënten.

Wij gaan je écht verder helpen.

Wat is een ZZP indicatie?

Voor het ontvangen van zorg heb je een indicatie nodig van een onafhankelijke indicatiesteller. Deze wordt uitgegeven door het centrum indicatiestelling Zorg (CIZ).

Daarbij krijg je ook te maken met zorgzwaartepakketten (ZZP). Dit zijn 10 verschillende pakketten waarmee de overheid de zorg heeft ingedeeld. Deze variëren van lichte tot zware zorg. Afhankelijk van het pakket waarin je wordt ingedeeld heb je ook recht op (langdurig) verblijf.

Voor meer informatie over de verschillende ZZP pakketten kun je terecht bij de website van de Rijksoverheid.

ZZP indicatie in 3 simpele stappen

Je doet een aanvraag bij ons

Elke indicatie start met een aanvraag bij ons. Deze kun je eenvoudig via onze website indienen.

Wijkverpleger komt langs

Nadat we je aanvraag hebben verwerkt komt een van onze wijkverplegers bij je langs. Deze luistert aandachtig naar je verhaal en brengt zo de situatie nauwkeurig in kaart.

 

Afhandeling en zorgverlening

We maken al het papierwerk in orde en zorgen ervoor dat de indicatie op de juiste manier door het CIZ wordt verwerkt. Daarna ontvang je de zorg waar je recht op hebt.

ZZP indicatie via Indicatie Bureau Nederland?

Het aanvragen van een ZZP indicatie is een complexe en tijdrovende taak. Zelfs voor zorginstellingen die hier regelmatig mee in aanraking komen. Daarom begrijpen wij de uitdagingen die hierbij komen kijken maar al te goed.

Gelukkig kun je rekenen op de professionele begeleiding en ondersteuning van Indicatie Bureau Nederland.

Ons team van gediplomeerde wijkverpleegkundigen adviseert, helpt bij invullen van formulieren en behartigt de belangen van zorginstellingen en haar cliënten. Klik hieronder om meer te lezen over ons.

Trots op samenwerking met meer dan 50 zorgorganisaties

Efficiënte samenwerking – Landelijke dekking – Snel schakelen – Altijd een wijkverpleegkundige uit de regio

We zijn trots op onze efficiënte en vruchtbare samenwerking met meer dan 50 vooraanstaande organisaties in de zorgsector. Deze samenwerkingen versterken onze expertise in zorgindicatiestellingen en maken het mogelijk om hoogwaardige zorgdiensten te bieden aan particulieren en zorgorganisaties. Dit doen we met passie en bevlogenheid! 

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of ben je op zoek naar een partij die ondersteuning kan bieden bij het aanvragen van een ZZP indicatie?
Vul onderstaand contactformulier in, wij nemen direct contact op!