Hulp nodig van een indicatiesteller?

Het aanvragen van een CIZ indicatie is vaak complex en tijdrovend.

Wij staan 24/7 klaar om zorgorganisaties te ondersteunen bij het verkrijgen van de juiste zorgindicatie’s voor cliënten. Snel, efficiënt en deskundig. Handig toch?

  • Altijd een regionale wijkverpleegkundige beschikbaar
  • Geen wachttijden en 24/7 bereikbaar
  • Efficiëntie staat voorop; wij leveren deskundig én snel

 

Wij helpen zorgorganisaties bij het aanvragen van indicaties voor cliënten

Trots op samenwerking met meer dan 50 zorgorganisaties

Efficiënte samenwerking – Landelijke dekking – Snel schakelen – Altijd een wijkverpleegkundige uit de regio

We zijn trots op onze efficiënte en vruchtbare samenwerking met meer dan 50 vooraanstaande organisaties in de zorgsector. Deze samenwerkingen versterken onze expertise in zorgindicatiestellingen en maken het mogelijk om hoogwaardige zorgdiensten te bieden aan particulieren en zorgorganisaties. Dit doen we met passie en bevlogenheid! 

Maak kennis met ons team

Wat doet een indicatiesteller?

Een indicatiesteller is iemand die aan de slag gaat met het beoordelen van de zorgbehoefte van een persoon. Deze kijkt dan onder andere naar fysieke, mentale en emotionele behoeften. Maar ook het niveau van zelfstandigheid van de persoon speelt een rol in de indicatiestelling.

De uiteindelijke indicatie bepaalt welke zorg een persoon nodig heeft. Dit kan gaan van lichte ondersteuning bij dagelijkse activiteiten tot intensieve zorg. Daarmee krijgt iemand toegang tot zorg zoals bijvoorbeeld thuiszorg, gehandicaptenzorg of ouderenzorg.

Ontvang een indicatie in 3 simpele stappen

Je doet een aanvraag bij ons

Elke indicatie start met een aanvraag bij ons. Deze kun je eenvoudig via onze website indienen.

Wijkverpleger komt langs

Nadat we je aanvraag hebben verwerkt komt een van onze wijkverplegers bij je langs. Deze luistert aandachtig naar je verhaal en brengt zo de situatie nauwkeurig in kaart.

 

Afhandeling en zorgverlening

We maken al het papierwerk in orde en zorgen ervoor dat de indicatie op de juiste manier door het CIZ wordt verwerkt. Daarna ontvang je de zorg waar je recht op hebt.

Waarom kiezen voor een indicatiesteller?

Het aanvragen van een indicatie is een complexe en tijdrovende taak. Zelfs voor zorginstellingen die hier vaak mee te maken hebben. 

Gelukkig kun je rekenen op de professionele begeleiding en ondersteuning van een indicatiesteller van Indicatie Bureau Nederland.

Ons team van gediplomeerde professionals adviseert, helpt bij invullen van papierwerk en behartigt de belangen van zorginstellingen en haar cliënten. Weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Klik hieronder om meer te lezen.

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of ben je op zoek naar een partij die ondersteuning kan bieden bij het aanvragen van indicaties?
Vul onderstaand contactformulier in, wij nemen direct contact op!