Over ons

Snel, Efficiënt en Deskundig: dat is hoe Indicatie Bureau Nederland te werk gaat

Indicatie Bureau Nederland werkt samen met een team van wijkverpleegkundigen. Dit resulteert in een fijne samenwerking waar de thuiszorgorganisaties de vruchten van plukken. De indicaties worden vaak in een keer goed gekeurd. Er is altijd een wijkverpleegkundige beschikbaar om een aanvraag op te pakken. Hierdoor hebben wij geen wachttijden, zijn snel in het aanleveren van de indicatie en is er altijd iemand bereikbaar om te sparren over een casus.

Recensies

gokce uner
gokce uner
Onze samenwerking met broederjorik bevalt zeer goed. Jorik heeft kennis van zaken, doet datgene wat hij beloofd en is goed op de hoogte van alle wet- en regelgeving omtrent indicatiestelling. Daarom kan ik u van harte aanbevelen om een samenwerking met broederjorik aan te gaan.
Jagjit Singh
Jagjit Singh
Een echte professional!
Amel Rahhali Doukkali
Amel Rahhali Doukkali
Proffesionele en zeer kundige allround verpleegkundige. Is flexibel en oplossing gericht! Prettig om mee samen te werken!
ABC-coaching Orthomoleculaire Begeleiding
ABC-coaching Orthomoleculaire Begeleiding
Goed luisteraar prettige mensen fijne sfeer en snel! Voor indicatie door wijkverpleegkundige de plek om al je vragen te stellen. Geeft hoge passende indicatie

Trots op de samenwerking met meer dan 50 zorgorganisaties

Efficiënte samenwerking - Landelijke dekking - Snel schakelen - Altijd een wijkverpleegkundige uit de regio

We zijn trots op onze efficiënte en vruchtbare samenwerking met meer dan 50 vooraanstaande organisaties in de zorgsector. Deze samenwerkingen versterken onze expertise in zorgindicatiestellingen en maken het mogelijk om hoogwaardige zorgdiensten te bieden aan particulieren en zorgorganisaties. Dit doen we met passie en bevlogenheid!