Indicaties voor particulieren

Wij ondersteunen particulieren bij het aanvragen van zorgindicaties. Weet jij niet of jij of degene voor wie je zorgt in aanmerking komt voor langdurige zorg en wil je een adviesgesprek inplannen? Klik dan op onderstaande link.

De kosten voor een adviesgesprek bedragen € 50,00.

Tijdens een advies gesprek bepalen we of je in aanmerking komt voor een de zorg die je nodig denkt te hebben. Ook bespreken we de vervolgstappen.

Als jij in aanmerking komt voor de zorg die je nodig hebt, kunnen wij een indicatie voor je uitwerken.

Hoe werkt het?

Heb jij of iemand in je omgeving gezondheidsproblemen die ervoor zorgen dat je belememerd wordt in het uitvoeren van dagelijkse activiteiten zoals aankleden, eten of douchen? 

Je kunt dan in aanmerking komen voor langdurige zorg. Deze zorg kun je aanvragen via de WLZ (wet langdurige zorg) en het ZVW (de zorgverzekeringswet). Om deze zorg te ontvangen heb je een indicatie nodig van een wijkverpleegkundige.

Bij Indicatie Bureau Nederland kun je een indicatie aanvragen. Om te bepalen of je in aanmerking komt voor langdurige zorg kun je een adviesgesprek inplannen. Tijdens dit gesprek beoordelen wij of je in aanmerking komt voor de zorg die jij of je naaste nodig heeft. De kosten voor dit gesprek bedragen € 50,00.

Meet the team

 

Waarom kiezen voor Indicatie Bureau Nederland?

 

Het aanvragen van een indicatie kost veel tijd.  Ook het vinden van een wijkverpleger die snel bij je langs kan komen is niet gemakkelijk.

Gelukkig zit je bij ons goed. Door ons grote netwerk kunnen we eenvoudig schakelen met een enorme hoeveelheid wijkverplegers. Wij verzekeren je van korte wachttijden en goede bereikbaarheid.

Klantverhalen

Al jaren verzorgen wij zorgindicaties. Dit doen wij in opdracht van zorgorganisaties en in opdracht van particulieren zelf.

We streven naar 100% tevredenheid van onze klanten. We hechten waarde aan eerlijkheid. Benieuwd naar de klantverhalen? Lees hier rechts onze Google reviews.

Klik hier om meer te lezen over ons. Volg ons ook op Linkedin.

gokce uner
gokce uner
Onze samenwerking met broederjorik bevalt zeer goed. Jorik heeft kennis van zaken, doet datgene wat hij beloofd en is goed op de hoogte van alle wet- en regelgeving omtrent indicatiestelling. Daarom kan ik u van harte aanbevelen om een samenwerking met broederjorik aan te gaan.
Jagjit Singh
Jagjit Singh
Een echte professional!
Amel Rahhali Doukkali
Amel Rahhali Doukkali
Proffesionele en zeer kundige allround verpleegkundige. Is flexibel en oplossing gericht! Prettig om mee samen te werken!
ABC-coaching Orthomoleculaire Begeleiding
ABC-coaching Orthomoleculaire Begeleiding
Goed luisteraar prettige mensen fijne sfeer en snel! Voor indicatie door wijkverpleegkundige de plek om al je vragen te stellen. Geeft hoge passende indicatie

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of ben je op zoek naar een partij die ondersteuning kan bieden bij het aanvragen van zorgindicaties?
Vul onderstaand contactformulier in, wij nemen direct contact op!