Hulp nodig bij Wlz-indicaties?

Langdurige zorg nodig voor een cliënt? In een verpleeghuis of gewoon thuis? In alle gevallen wordt de zorg vergoed uit de Wet langdurige zorg (Wlz).

Voor deze zorg heeft de cliënt altijd een Wlz-indicatie nodig. Wij ondersteunen zorgorganisaties bij het verkrijgen van Wlz-indicaties.

  • Altijd een regionale wijkverpleegkundige beschikbaar.
  • Geen wachttijden en 24/7 bereikbaar.
  • Één of meerdere Wlz-indicaties; wij kunnen altijd en snel schakelen.

Wij helpen zorgorganisaties bij het indienen van Wlz-indicaties voor cliënten.

Wij zijn er om je écht goed te helpen.

Wat zijn Wlz- indicaties?

Wlz-indicaties zijn vaststellingen van de zorgbehoefte van cliënten onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

  • Wlz-indicaties worden uitgegeven door deskundige wijkverpleegkundigen, in opdracht van zorginstellingen.
  • De indicaties zijn voor clienten van belang om toegang te krijgen tot langdurige zorgverzieningen (bv. een verpleeghuis of thuiszorg).
  • Wlz-indicaties moeten voldoen aan de eisen van het CIZ.

De wijkverpleegkundigen van Indicatie Bureau Nederland hebben jarenlang ervaring in het opmaken van zorgindicaties. Kunnen we je helpen?

Trots op samenwerking met meer dan 50 zorgorganisaties

Efficiënte samenwerking – Landelijke dekking – Snel schakelen – Altijd een wijkverpleegkundige uit de regio

We zijn trots op onze efficiënte en vruchtbare samenwerking met meer dan 50 vooraanstaande organisaties in de zorgsector. Deze samenwerkingen versterken onze expertise in zorgindicatiestellingen en maken het mogelijk om hoogwaardige zorgdiensten te bieden aan particulieren en zorgorganisaties. Dit doen we met passie en bevlogenheid! 

Onze werkwijze

Wijkverpleegkundigen op pad

Wij bieden zorgorganisaties en particulieren de mogelijkheid om wijkverpleegkundigen in te huren bij Indicatie Bureau Nederland. Dit zijn vaste krachten.

De wijkverpleegkundigen gaan op bezoek bij cliënten om een WLZ-indicatie op te stellen en zijn de schakel tussen een client, de zorginstelling en het CIZ.

Nauwkeurige indicaties

Onze wijkverpleegkundigen zijn ervaren en langdurig opgeleid. We hebben ruime ervaring in het beoordelen van zorgbehoeften.

We stellen nauwkeurige indicaties op die voldoen aan de eisen van het CIZ. Zo kan de zorgorganisatie én de cliënt vertrouwen op de juiste zorgindicatie. Meer weten over ons? Kijk eens op Linkedin.

Ondersteuning bij indiening

Na het opstellen van de WLZ-indicaties  ondersteunen we zorgorganisaties en cliënten door de indicatie in te dienen bij het CIZ.

Wij zorgen ervoor dat alle benodigde documentatie correct en tijdig wordt ingediend, zodat cliënten snel toegang krijgen tot de benodigde zorg en ondersteuning.

Waarom Wlz- indicaties via Indicatie Bureau Nederland?

Een WLZ-indicatie aanvragen kan een tijdrovend proces zijn. Zowel voor een zorgorganisatie als voor particulieren. 

Bovendien hebben zorgorganisaties vaak moeite met het vinden van een wijkverpleegkundige die snel kan schakelen én langs kan gaan bij de cliënt.

Wij bieden persoonlijke begeleiding. We hebben een groot netwerk, en kunnen daardoor snel schakelen. We gaan voor langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers.

  • Advies en begeleiding door ervaren wijkverpleegkundigen.
  • We ontzorgen zorgorganisaties én haar cliënten.
  • Groot netwerk; we schakelen snel en direct.

Waarmee kunnen we je helpen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of ben je op zoek naar een partij die kan ondersteunen bij de aanvraag van Wlz-indicaties?
Vul onderstaand contactformulier in, wij nemen direct contact met je op!