Hulp nodig bij een Indicatiestelling?

Ben je namens een zorgorgsanisatie op zoek naar professionele ondersteuning bij het verkrijgen van de juiste zorgindicatie? Wij zijn er om je te helpen.

  • Altijd een regionale wijkverpleegkundige beschikbaar.
  • Geen wachttijden en 24/7 bereikbaar.
  • Één of meerdere indicatiestellingen; wij kunnen altijd en snel schakelen.

Wij helpen zorgorganisaties bij het verkrijgen van zorgindicaties.

Wat is een indicatiestelling?

Een indicatiestelling is een beoordeling van de zorgbehoefte van een persoon, uitgevoerd door een wijkverpleegkundige.

De beoordeling bepaalt welke zorg en ondersteuning nodig is. Er wordt beoordeeld op basis van de persoonlijke situatie, gezondheidstoestand en andere belangrijke factoren van de persoon in kwestie, de cliënt.

  • Indicatiestellingen worden uitgegeven door deskundige wijkverpleegkundigen, in opdracht van zorginstellingen of de cliënt zelf.
  • De indicaties zijn voor clienten van belang om toegang te krijgen tot langdurige zorgverzieningen (bv. een verpleeghuis of thuiszorg).
  • Wlz-indicaties moeten voldoen aan de eisen van het CIZ.

De wijkverpleegkundigen van Indicatie Bureau Nederland hebben jarenlang ervaring in het opmaken van indicatiestellingen.

Kunnen we je helpen?

Maak kennis met ons team

Voor zorginstellingen

Efficient, snel en schaalbaar

Wij bieden zorginstellingen de mogelijkheid om wijkverpleegkundigen in te huren bij Indicatie Bureau Nederland. Dit zijn vaste krachten.

De wijkverpleegkundigen gaan vervolgens in opdracht van de zorginstelling op bezoek bij cliënten om indicatie te stellen en zijn de schakel tussen een client, de zorginstelling en het CIZ.

Volledige ontzorging

Onze wijkverpleegkundigen zijn opgeleid en hebben ruime ervaring in het volledig ontzorgen van de opdrachtgever.

Indicaties worden nauwkeurig gesteld en voldoen aan de eisen van het CIZ. Zo kan de zorginstelling vertrouwen op de juiste indicatiestelling voor haar cliënten. Meer weten over ons? Kijk ook op Linkedin.

Betrouwbar en professioneel

 Wij zorgen ervoor dat alle benodigde documentatie correct en tijdig wordt ingediend, zodat cliënten snel toegang krijgen tot de benodigde zorg en ondersteuning.

Alle wijkverpleegkundigen zijn geschoold, gescreend en ervaren. Tijdens het gehele proces wordt de client zo veel als mogelijk ontzorgd. 

Trots op samenwerking met meer dan 50 zorgorganisaties

Efficiënte samenwerking – Landelijke dekking – Snel schakelen – Altijd een wijkverpleegkundige uit de regio

We zijn trots op onze efficiënte en vruchtbare samenwerking met meer dan 50 vooraanstaande organisaties in de zorgsector. Deze samenwerkingen versterken onze expertise in zorgindicatiestellingen en maken het mogelijk om hoogwaardige zorgdiensten te bieden aan particulieren en zorgorganisaties. Dit doen we met passie en bevlogenheid! 

Waarom een indicatiestelling via Indicatie Bureau Nederland?

Bij Indicatie Bureau Nederland begrijpen we dat het verkrijgen van de juiste indicatiestelling belangrijk is voor toegang tot de juiste zorg.

Wij bieden professionele begeleiding en ondersteuning gedurende het gehele proces, van de aanvraag tot de verkrijging van de indicatiestelling.

  • Advies en begeleiding door ervaren wijkverpleegkundigen.
  • We ontzorgen zorginstellingen én particulieren.
  • Groot netwerk; we schakelen snel en direct.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ben je op zoek naar een partij die kan ondersteunen bij een indicatiestelling?
Vul onderstaand contactformulier in, wij nemen direct contact met je op!