Hulp nodig bij het aanvragen van CIZ indicaties?

Het aanvragen van CIZ indicaties; vaak complex en tijdrovend.

Wij staan 24/7 klaar om zorgorganisaties te ondersteunen bij het verkrijgen van de juiste zorgindicatie’s. Snel, efficiënt en deskundig. Handig toch?

  • Altijd een regionale wijkverpleegkundige beschikbaar
  • Geen wachttijden en 24/7 bereikbaar
  • Efficiëntie staat voorop; wij leveren deskundig én snel

 

Wij helpen zorgorganiaties bij het indienen van CIZ indicaties.

Wat is een CIZ indicatie?

Een CIZ-indicatie is een officiële vaststelling van de zorgbehoefte, uitgegeven door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Deze indicatie bepaalt welke zorg en ondersteuningje nodig hebt en ontvangt. Dit op basis van je persoonlijke situatie, gezondheid en zorgbehoeften. 

Het is een cruciale stap om toegang te krijgen tot verschillende vormen van langdurige zorg, zoals thuiszorg, verpleeghuiszorg of dagbesteding.

Wij zijn er om je écht goed verder te helpen.

Persoonlijk advies op maat

Afgestemd op jouw behoefte, de behoefte van je familielid of de behoefte van je cliënten.

Onze adviseurs begrijpen de complexiteit van de zorgsector en zijn er om te begeleiden bij elke stap tijdens het aanvraag proces.

Volledige ondersteuning

Het aanvragen van CIZ-indicaties is tijdrovend en complex.

Ons diverse team met ervaren  wijkverpleegkundigen heeft al duizenden CIZ aanvragen afgerond, wij zijn er om te ondersteunen!

Nazorg

Ook nadat de CIZ-indicaties zijn toegekend, blijven wij betrokken bij de zorgtrajecten.

Door met elkaar in contact te blijven wordt een organisatie optimaal ondersteund en ontzorgd, wij blijven het vaste aanspreekpunt.

CIZ indicaties via Indicatie Bureau Nederland?

Personeelstekorten, tijdsdruk en complexiteit; Wij begrijpen de uitdagingen waarmee zorgorganisaties worden geconfronteerd bij het aanvragen van CIZ indicaties voor hun cliënten. 

Daarom bieden wij professionele begeleiding en ondersteuning gedurende het gehele proces.

Ons team van wijkverpleegkundigen adviseert, helpt bij het invullen van de benodigde formulieren en behartigt de belangen van zorginstellingen én haar cliënten. Meer lezen over ons? Volg ons ook op Linkedin.

Trots op samenwerking met meer dan 50 zorgorganisaties

Efficiënte samenwerking – Landelijke dekking – Snel schakelen – Altijd een wijkverpleegkundige uit de regio

We zijn trots op onze efficiënte en vruchtbare samenwerking met meer dan 50 vooraanstaande organisaties in de zorgsector. Deze samenwerkingen versterken onze expertise in zorgindicatiestellingen en maken het mogelijk om hoogwaardige zorgdiensten te bieden aan particulieren en zorgorganisaties. Dit doen we met passie en bevlogenheid! 

Vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of ben je op zoek naar een partij die ondersteuning kan bieden bij het aanvragen van CIZ indicaties?
Vul onderstaand contactformulier in, wij nemen direct contact op!